Какво ново?
 
За нас:
 
Търговия
 
Валутни пазари

 

 

Eвро-долар

 

*Евро-долар се отблъсна от 1,3489 и след като преодоля бариерата на 1,3525 се покачи до 1,3547 от изявлението на президента на централната банка на Китай, че европейските активи и френските облигации за важно поле за инвестиции от Китай.

** В положителна посока за евро-долар беше изказването на Нойер, че възстановяването на икономиката в ЕС е умерено, но, неоспоримо. Поскъпването на еврото се ограничава от закриващи операции в кросовете срещу йената и индексите след рекордните върхове.

** Техническата бариера преминава на 1,3560 -25 ноември

*** Ежедневни анализи на основни валути и кросове. Търговски стратегии. Персонално консултиране и обучение

 

 

Търговията на валутния пазар е рискова дейност и вероятността да бъдат реализирани загуби е голяма. Инвестициите на валутния пазар са подложени на риск от постоянни колебания на пазарните стойности. Инвеститорът следва да има пред вид, че неговата инвестиция може да понесе частични или пълни загуби. Данните от страницата имат информативен характер и не препоръчват покупката или продажбата на валутна двойка или финансов инстумент. Информацията от страницата съдържа данни от различни външни източници, които се предоставят от "Анмарт" единствено като информационно средство. Въпреки добронамерения характер на информацията, фирмата не гарантира краен положителен ефект. "Анмарт" не поема отговорност за верността на предоставената информация и не следва да бъдат отговорни за евентуални разходи, загуби, щети, свързани с използуване на информацията от страницата. Промяната на информацията от страницата става без предварително предупреждение.

 

 

* * * * Ежедневен вълнов анализ на основни валутни двойки. Персонално консултиране в реално време

  

    Copyright (c) 2003-2004 Anmart Forex. All rights reserved.